Infiintare firma Bucuresti

 
Prima pagina
Onorarii
Infiintare ONG
Dizolvare SRL
Stiri
Contact


Infiintare firma
Infiintare SRL Bucuresti
Infiintare SRL-D Bucuresti
Infiintare PFA Bucuresti
Acte necesare pentru infiintare firma Bucuresti
Principalele etape infiintare firma Bucuresti
Excluderea si retragerea asociatilor
Coduri CAEN
Legislatie
 
Contact

Avocat Andra Petrescu
Telefon: 0757010160
E-mail: contact@infiintare-firma.org

 

 

 

Infiintare firma Bucuresti presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

Pasul 1

Primul lucru care trebuie facut  in vederea infiintarii unui SRL consta in verificarea disponibilitatii si rezervarii denumirii societatii comerciale. In acest sens, un reprezentant al Cabinetului nostru de avocatura se va deplasa la Registrul ComertuLui Bucuresti sau Ilfov, dupa caz, si va solicita rezervarea denumirii societatii comerciale, daca cel putin una dintre cele  trei variante de denumire comunicate de catre dumneavoastra este disponibila. Rezervarea denumirii presupune plata unei taxe de 72 RON la Registrul comertului.

Pasul 2

Urmatorul pas il reprezinta  stabilirea sediului social al societatii comerciale, ce se va realiza prin incheierea unui contract de comodat  sau dupa caz de inchiriere, cu proprietarii imobilului unde urmeaza sa fie stabilit sediul societatii. Ulterior, un membru al echipei noastre se va deplasa la Administratia Financiara de sector pentru eliberarea Certificatului pentru spatiu cu destinatie de sediu social, document care face parte obligatoriu din dosarul pentru infiintare firma in Bucuresti sau in judetul Ilfov.

Autentificarea unui contract de comodat/inchiriere  va costa intre 250-300 RON daca mergeti sa incheiati actul la Notarul Public. Echipa noastra, prin intermediul avocatilor nostri va redacta si va atesta respectivul contract, costul fiind inclus in onorariul de infiintare al firmei si astfel dumneavoastra economisiti cel putin 250 RON.

Pasul 3

In  cazul in care spatiul destinat sediului social se gaseste intr-un bloc de locuinte, este obligatorie obtinerea Acordului Asociatiei de Proprietari, precum si acordul vecinilor cu pereti comuni (sus, jos, stanga, dreapta). In acest sens, se va completa un formular cu datele firmei dumneavoastra, iar cu acesta va veti prezenta la Asociatia de Proprietari. Acest formular il gasiti pe site-ul nostru si veti intra in posesia lui la prima intalnire cu unul dintre reprentantii Cabinetului nostru de avocatura.

Pasul 4

Urmatorul pas pentru infiintare firma Bucuresti consta in redactarea si completarea Actului Constitutiv al societatii cu asociat unic sau daca este cazul cu mai multi asociati, conform solicitarilor dumneavoastra. Actul constitutiv se incheie sub semnatura privata si se semneaza de catre toti asociatii. Forma autentica a actului constitutiv (incheierea la notar) este obligatorie numai atunci cand printre bunurile subscrise ca aport la capitalul social se afla un teren.

Potrivit dispozitiilor Legii nr. 31/1990, Actul Constitutiv va cuprinde urmatoarele elemente:

a) Datele de identificare a asociatilor;

b) Forma, denumirea si sediul social;

c) Obiectul de activitate al societatii, cu precizarea domeniului si a activitatii principale;

d) Capitalul social, cu mentionarea aportului fiecarui asociat, in numerar sau in natura, valoarea aportului in natura si modul evaluarii;

e) Asociatii care reprezinta si administreaza societatea, puterile ce li s-au conferit si daca ei urmeaza sa le exercite impreuna sau separat;

f) Partea fiecarui asociat la beneficii si pierderi;

g) Sediile secundare

h) Durata societatii;

i) Modul de dizolvare si lichidare a societatii.

Pasul 5

Urmatorul pas il reprezinta  redactarea de catre Cabinetul nostru de avocatura a declaratiilor date pe propria raspundere, dupa caz, de catre asociati / administratori din care sa rezulte ca  acestia îndeplinesc toate conditiile instituite de Legea nr. 31/1990  pentru detinerea acestor calitati.

Pasul 6

Urmeaza apoi obtinerea Specimenelor de semnatura de catre administratorii societatii.
Specimenul de semnatura si declaratia de acceptare a functiei de administrator se vor da  numai in fata Notarului Public.


Pasul 7

Ultimul pas pentru infiintare firma Bucuresti consta in intocmirea dosarului cu actele mai sus mentionate la care se vor adauga copii de pe actele de identitate ale viitorilor asociati, administratori, precum si declaratia din care sa rezulte daca la sediul social se va desfasura sau nu  activitate.Disclaimer

 Copyright © infiintare-firma.org 2011. Toate drepturile rezervate

etape infiintare firma Bucuresti, infiintare firme Bucuresti, acte firma Bucuresti, acte infiintare firma Bucuresti, infiintari firme Bucuresti, acte Bucuresti
Prima pagina   Dizolvare SRL   Infiintare ONG   Onorarii   Contact